четвер, 26 червня 2014 р.

28 липня - Всесвітній День боротьби з гепатитами


28 липня наша Організація вже втретє прийматиме участь в акціях до Всесвітнього Дня боротьби з гепатитами.
Минулого року, завдяки фінансовій підтримці МФ «Відродження, ТОВ «Шредер»Тернопіль, за активної допомоги і співучасті Благодійного Фонду «Подоляни» ми достойно провели  День боротьби з гепатитами.
Охочі пройшли експрес-тестування на виявлення вірусних гепатитів, відвідали «живу бібліотеку», отримали консультації у провідного інфекціоніста д.м.н. Ігоря Господарського.
Правилом нашої пацієнтської організації є: «Менше «феєрверків» - більше ефективності!»

За рік, що минув, нам у співдружності зі спорідненими організаціями, вдалося домогтися не тільки прийняття державної програми боротьби з гепатитами, але й початку її фінансування. У тому, що вже сьогодні в області п’ятеро хворих ВГС та шестеро хворих ВГВ отримують лікування державним коштом є і наша участь. Представник нашої організації входить в обласну комісію з розподілу ліків для осіб, які потребують лікування ВГС та ВГВ.
Прийнята обласна програма боротьби з гепатитами. Нами, разом з департаментом охорони здоров’я Тернопільської ОДА,  спрямовуються зусилля для виділення, ще у цьому році, коштів для реалізації її положень.
Завдяки плідній співпраці з Міжнародним Альянсом з ВІЛ/СНІД в Україні та Благодійною Асоціацією «Світло Надії» ми маємо змогу забезпечувати бланками 50% знижок на проходження спеціалізованих лабораторних аналізів у мережі лабораторій «Синево».
Цього року у нас не менш амбітні плани. У тісній співпраці з ДОЗ Тернопільської ОДА, за активної участі головного спеціаліста-терапевта ДОЗ Лариси Матюк, ми плануємо до Дня боротьби з гепатитами провести експрес-тестування на ВГС в районних закладах охорони здоров’я області та в одній з поліклінік міста Тернополя.
Поряд з експрес-тестуванням, за усталеною традицією, будуть працювати «живі бібліотеки» та лікарі-консультанти. Охочі отримають спеціалізовану літературу. Потребуючі – бланки знижок.
На жаль, події останнього часу внесли корективи у нашу діяльність.
Ми повністю вичерпали свій матеріально-фінансовий ресурс. Накопичились борги перед Тернопільською міською радою з орендної плати за надане приміщення та комунальні послуги. Є реальною загроза виселення.
Саме тому ми звертаємось до тих, хто має змогу, за допомогою.
Для належного проведення заходів до Всесвітнього Дня боротьби з гепатитами нам необхідно:
  • Наліпки 50х90мм – 300-500шт.
  • Плакати фА2 – 100шт.
  • Плакати фА0 – 100шт.
  • Пальне (дизель) – мін.40л.
  • Контейнери утилізаційні (різних розмірів) – 6-8шт.
  • Вата, спирт медичний.

Це – саме необхідне.
Наші реквізити:
рах. 260 0050 0049 019 Центральне відділення ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» 
в м. Тернопіль
МФО 300614, код ЄРДПОУ 38038182
(благодійна допомога)
У разі виникнення запитань просимо звертатись за адресою: бульвар Т.Шевченка,23 каб.43 (третій поверх); телефон 067 904 97 50.

Голова ТОГО ХВГС «Іскра Надії»

Олег Мартинюк

Немає коментарів:

Дописати коментар