пʼятницю, 10 травня 2013 р.

Чомусь у мене відчуття, що нас, в чергове, «розвели, як сліпих котят» або Зло таїться в дрібницях!


Нещодавно, а саме 2-го травня, ми тішилися. мов малі діти, з того, що Кабінет Міністрів України затвердив державну програму по боротьбі з гепатитами.

І не біда, що змішали докупи В і С. Хоча, гепатитом В займаються давно, навіть діткам прививки роблять. Існує протокол лікування тощо. Хай там!

Біда в іншому.


Ще раз уважно перечитав повідомлення на урядовому сайті, на інших сайтах, де «вивісили» цю новину. Остудив голову, заспокоїв серцебиття і відчув неприємну ніяковість. Нас надурили, панове! Банально надурили!

Ось як цю подію подає офіційний Кабмін http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=246305333&cat_id=244276429

Але вимушений сказати інше. Ніяка Програма не прийнята. Таке враження, що цього року ніхто нікого лікувати не буде! Мильна бульбашка! Їм доступною мовою – «РАЗВОД»!!!

Ось що дослівно було зроблено. 29 квітня 2013 року на засіданні Уряду схвалено Постанову КМУ «Про затвердження Державної цільової соціальної програми профілактики, діагностики та лікування вірусних гепатитів на період до 2016 року». Дорогі мої СХВАЛЕНО, ще не ПРИЙНЯТО! Ніякої Постанови Кабінету Міністрів про затвердження Програми – немає.

Тепер про саму програму.

Жодної цифри, жодної дати!

Протокол про наміри – не більше.

Прошу пересвідчитись.







Молю Бога щоб помилився.

Голова ТОГО ХВГ С «Іскра Надії» Олег Мартинюк.

Немає коментарів:

Дописати коментар