середу, 12 червня 2013 р.

Звернення Президента Міжнародного Альянсу з Боротьби з Гепатитами Чарльза Ґора до небайдужих.

Рекорд «Книги рекордів Гіннесса» TM
Всесвітній день боротьби з гепатитом 2013


Шановний учасник!
28 липня наше глобальне співтовариство з боротьби з гепатитом об'єднає свої зусилля для підвищення поінформованості та подолання стигми.
Це наш шанс привернути увагу до гепатиту - можливість отримати визнання захворювання на глобальному рівні.

У минулому році в рамках кампанії по боротьбі з гепатитом ми встановили рекорд «Книги рекордів Гіннесса» TM; в цьому році ми хочемо побити його, щоб показати зростаючу підтримку заходів із запобігання та лікування цього захворювання.
Абсолютно всі можуть взяти в цьому участь, незалежно від країни проживання, мови чи віку. Побити рекорд - це постановка здавалося б неможливою мети і демонстрація твердого наміру досягти її. Ми вже довели серйозність своїх намірів за допомогою резолюції ВООЗ.
Ми також хочемо мобілізувати наші спільноти і показати нашим урядам, що ми - це голос, який не можна ігнорувати. Тому дуже важливо, щоб у цьому заході взяло участь якомога більше людей. Адже якщо нам ліньки взяти участь у найпростішій акції, нашим урядам може бути лінь виділяти ресурси для боротьби з гепатитом так, як цього хочемо ми.

Якщо ми хочемо привернути до себе увагу і щось змінити, ми повинні діяти спільно. Приєднуйтесь до нас, і разом ми проведемо незабутню глобальну акцію і покажемо, що рух за перемогу над гепатитом сильний, як ніколи.

 Чарльз Ґор (Charles Gore)
Президент

Міжнародний Альянс з боротьби з гепатитом

Немає коментарів:

Дописати коментар